София: 02 954 71 99, Козлодуй: 0888 683 243, Монтана: 0889 305 288 estetika@mail.bg

Детска стоматология

Основна задача при работата ни с деца е да им помогнем с грижата за техните зъбки, така че да се запазят здрави и бели при по-напреднала възраст. Това е една отговорна и често трудна за нас задача. Освен това важно при лечението е да се създаде една приятна за детето обстановка, за да не се появява страх от лечението и да се изгради доверие към лекуващия лекар.

   Още от ранна възраст можете да започнете с преглед и профилактика на Вашето дете. Само чрез редовен контролен преглед заедно с ежедневното миене може да се избегнат заболявания по зъбките (като например кариес) и да се подпомогне запазването на тяхното здраве.

Най-добре започнете от рано да водите детето редовно при лекуващия зъболекар, още преди появата на първите симптоми. Така то ще се запознае с обстановката при посещаване на зъболекарския кабинет и от рано ще преодолее страха и ще изгради доверие към лекуващия зъболекар.
 
 Ние ще Ви помогнем в това начинание! Обърнете се за консултация към Др. Веселина Богданова, специалист по детска стоматология и ортодонтия. Нейният дългогодишен опит в работата с деца, както и модерния метод на нейната работа, ще осигурят изцяло грижата, необходима за здравето на Вашето дете.