София: 02 954 71 99, Козлодуй: 0888 683 243, Монтана: 0889 305 288 estetika@mail.bg

Избелване

За професионалното избелване на Вашите зъби ние Ви предлагаме следните варианти:

  •  Външно избелване чрез “активираща“ светлина с лампа ZOOM.  

    При този начин на избелване се постига оптимален резултат в рамките само на едно посещение в денталната клиника. Резултатите от избелването се запазват за няколко месеца до 2-3 години, като степента на интензивност на възвръщането на естествения цвят на зъбите зависи от консумацията на храни и напитки, съдържащи пигменти (като например кафе, чай, червено вино, цигари и пр.).
    За да запазите желаните резултати възможно най-дълго, можете след известно време да допълните процедурата с прилагане на домашно избелване.

  •   Вие можете да избелите Вашите зъби напълно удобно и в домашни условия. За тази цел ние Ви предлагаме професионално изработена шина и избелващ гел, който трябва да нанесете в шината. За получаване на резултати шината се носи ежедневно за един-два часа в продължение на няколко седмици.
  •   Вътрешно избелване: Това е метод, който се прилага на оцветени зъби със завършено кореново лечение. За целта е необходимо да се премахне направената обтурация и в коронката се поставя избелващият гел. Кавитетът се затваря с временна пломба до постигането на желания резултат.

Всеки един от избелващите методи принадлежи към групата на козметичната дентална медицина и като такава съответно индикацията и ограниченията са строго спазвни. Ние Ви препоръчваме задължителна консултация с лекуващия зъболекар преди да започнете сами да избелвате зъбите си. За да бъдат постигнати желаните резултати, трябва да се преценят петната по зъбите, както и да се планува евентуално обновяване и смяна на обтурациите на видимите зъбни повърхности. Ако искате да започнете с процедури по избелване и да запазите тези резултати за по-дълго време, на първо място по важност стои поддържането на изключително добра орална хигиена.

Попитайте Вашия лекуващ зъболекар кой метод на химично избелване е най-подходящ за Вас и каква е процедурата като цяло.

Наше желание е да Ви помогнем по пътя към мечтаната усмивка.