Уважаеми пациенти,

ние от "ДЦ Естетика-91" ООД искаме да Ви съобщим, че вече всички наши обекти се завръщат към регулярното си работно време, което е обявено във фейсбук страницата и в сайта ни.
Бъдете здрави и не спирайте да се усмихвате!
София: 02 954 71 99, Козлодуй: 0888 683 243, Монтана: 0889 305 288 estetika@mail.bg

Работа с дентален микроскоп

Ние се стремим към развитие. И усъвършенстване. Това е не само част от нашата философия, но и желание да предоставим на нашите пациенти висококвалифицирани услуги, както и работа с модерни и съвременни технологии.

Професионалното развитие на нашия екип не се дължи единствено на многото посещавани курсове в страната и чужбина, но и на обновяване на технологиите и тяхното прилагане.

За това един малък връх за нас е въвеждането и използването на микроскопа SmartOPTIC в практиката в София. Чрез него е възможно до 34 пъти увеличение на точката на работното поле. Все по-често е неговото приложение в ежедневието: от терапевтичната стоматология до усложнени коренови лечения – микроскопът ни предоставя поглед към най-малкия детайл.

Разбира се работата под микроскоп е насочена основно към ендодонтските лечения: от разкриване на допълнителни канали и тяхното разширяване, намирането и запълване на перфорация, прелечение или дори изваждане на счупен инструмент: всичко това е само малък пример за това, колко необходимо е неговото приложение.

В нашата практика през последните години тази квалификация придоби Др. Цветан Гергов, който посети с успех курсовете по ендодонтия на Др. Иван Йовчев, председател на българското ендодонтско общество.