София: 02 954 71 99, Козлодуй: 0888 683 243, Монтана: 0889 305 288 estetika@mail.bg

Алайнери-съвременната алтернатива на брекетите

Знаете ли, че в нашата клиника “ДЦ Естетика – 91” OOД провеждаме ортодонтско лечение не само с брекети, НО и с алайнери. А знаете ли какво са алайнерите?

Това е един съвременен, модерен и алтернативен метод за подреждане на зъбите, особено подходящ за млади хора с професии, изискващи постоянни контакти с други хора. Алайнерите са прозрачни, почти незабележими, естетични и лесно снемаеми шини, чрез които зъбите се преместват в желаната посока.

Те се изработват от термопластичен прозрачен силикон, НАПЪЛНО БЕЗОПАСЕН за пациента. Упражняват леки сили на натиск върху зъбите, поради което лечението протича без болка в сравнение с лечението с брекети.

АЛАЙНЕРИТЕ ИМАТ СЛЕДНИТЕ ПРЕДИМСТВА ПРЕД БРЕКЕТИТЕ:

  • Незабележими са – само вие знаете, че ги носите;
  • Индивидуални (изработени по отпечатъци, взети от пациента);
  • Снемаеми – не затрудняват храненето и не ограничават напитките;
  • Хигиенични-почистват се със зъбна четка и вода. Могат да се използват и разтворими таблетки за почистване.
  • Можете да ги сваляте, за да измиете зъбите си добре и да използвате конец за зъби!
    Комфортни са – не Ви убиват телчета, кукички или дъги, използвани при лечението с брекети;
  • Изключително подходящи за млади хора, желаещи красиви усмивки без брекети, както и за хора чиято професия е свързана с говорене, пеене, честа поява пред камери;

Нашата клиника разполага със собствен софтуер за анализ и планиране на лечението, както и с лаборатория с 3D принтер за изработването на шините.

За повече информация относно цени, може да се свържете с нас на посочените телефони в делничен ден, според работното време на клиниката или да си запишете час за консултация.

ПОДАРЕТЕ СИ УСМИВКА!